Om medlemskapet

Vem kan bli medlem?

Du som medlem till Sinfra har rätt att avropa på alla våra ramavtalsområden.

Till medlem antages verksamheter eller förvaltningar som uppfyller en eller flera av följande kriterier samt att den part som avses är beställare av teknisk utrustning eller tjänster avsedda för egna anläggningar:
– huvudsaklig uppgift att producera och/eller distribuera energi och/eller vatten till kunder
– huvudsaklig uppgift att tillgodose infrastruktur för stadsnät
– huvudsaklig uppgift att bedriva hamnverksamhet
– huvudsaklig uppgift att bedriva verksamhet inom avfall och återvinning

Medlemsportalen

Efter beviljat medlemskap kan du skapa ett konto i Medlemsportalen för att ta del av samtliga ramavtal. Via Medlemsportalen är det lätt att navigera och söka efter ramavtalen, se aktuella avtalsperioder och hitta leverantörernas kontaktuppgifter.

Hur blir man medlem?

För att bli medlem hos Sinfra fyller man i ett digitalt ansökningsformulär. Ett medlemskap hos Sinfra går snabbt att få och vid inträdet betalas en medlemsinsats, som återlämnas vid utträde ur föreningen. Medlemskapet gäller från och med den dag medlemsinsatsen inkommit till Sinfra. Företag och verksamheter inom samma koncern som ett befintligt medlemsbolag behöver inte betala någon insats. Däremot behöver en ansökan göras via hemsidan så vi får in det nya företaget i våra system.

Medlemsmöten

Är ni medlemmar eller vill bli medlemmar och är intresserade av en introduktion till Sinfra samt hur ni kommer igång med att avropa? Boka ett möte med någon av våra upphandlare för dig och din organisation.