Om Medlemskapet

Vem kan bli medlem?

Du som medlem till Sinfra har rätt till att avropa på alla våra ramavtalsområden vi har inom fjärrvärme, el och vattenförsörjning.

Till medlem antages verksamheter eller förvaltningar med huvudsaklig uppgift att producera och/eller distribuera energi och/eller vatten till kunder, under förutsättning att det är en beställare av teknisk utrustning, systemlösningar eller tjänster avsedd för egna verksamheter. Ett medlemskap hos oss innebär att även dotterbolagen inom er koncern är avropsberättigade till våra samtliga ramavtal.

Medlemsportalen

Efter beviljad medlemskap som ärendeläggs inom 3 dygn, får du ett bekräftelsemejl och kan skapa ett konto i Medlemsportalen för att ta del av samtliga ramavtal. Via Medlemsportalen är det lätt att navigera och söka efter ramavtalen, se aktuella avtalsperioder och hitta leverantörernas kontaktuppgifter etc. Om ditt företag redan är medlem hos oss men du saknar inloggning, kan du skapa ett konto här.

Hur blir man medlem?

För att bli medlem hos Sinfra bör man fylla i ett digitalt ansökningsformulär. Ett medlemskap hos Sinfra går snabbt att få och det är dessutom kostnadsfritt att bli medlem hos oss. Som medlem betalar man en medlemsinsats som återlämnas vid utträde ur föreningen. Medlemskapet gäller från och med den dag medlemsinsatsen inkommit till Sinfra.

Digitala Medlemsmöten

Är ni medlemmar eller vill bli medlemmar och är intresserade av en Sinfra introduktion samt hur ni kommer igång med att avropa? Anmäl er redan idag till våra digitala medlemsmöten.

Hur?

  • Anmäl er via anmälningsformuläret nedan och vi återkommer med en Teams länk en dag innan mötet.

När?