Om medlemskapet

Vem kan bli medlem?

Du som medlem till Sinfra har rätt att avropa på alla våra ramavtalsområden.

Till medlem antages verksamheter eller förvaltningar med huvudsaklig uppgift att producera och/eller distribuera energi och/eller vatten till kunder, under förutsättning att det är en beställare av teknisk utrustning, systemlösningar eller tjänster avsedd för egna verksamheter.

Medlemsportalen

Efter beviljat medlemskap kan du skapa ett konto i Medlemsportalen för att ta del av samtliga ramavtal. Via Medlemsportalen är det lätt att navigera och söka efter ramavtalen, se aktuella avtalsperioder och hitta leverantörernas kontaktuppgifter.

Hur blir man medlem?

För att bli medlem hos Sinfra fyller man i ett digitalt ansökningsformulär. Ett medlemskap hos Sinfra går snabbt att få och det är dessutom kostnadsfritt att bli medlem hos oss. Som medlem betalar man en medlemsinsats som återlämnas vid utträde ur föreningen. Medlemskapet gäller från och med den dag medlemsinsatsen inkommit till Sinfra. Företag och verksamheter inom samma koncern som ett befintligt medlemsbolag behöver inte betala någon insats. Däremot behöver en ansökan göras via hemsidan så vi får in det nya företaget i våra system, vilket ger möjlighet att registrera konto i medlemsportalen.

Digitala Medlemsmöten

Är ni medlemmar eller vill bli medlemmar och är intresserade av en introduktion till Sinfra samt hur ni kommer igång med att avropa? Anmäl er till våra digitala medlemsmöten.