Du som medlem till Sinfra har rätt till att avropa på alla våra ramavtalsområden vi har inom fjärrvärme, el och vattenförsörjning. För att bli medlem hos Sinfra bör man antas som svensk kommun eller landsting, med huvuduppgift att producera eller distribuera fjärrvärme, el eller vatten. Ett medlemskap hos oss innebär även att dotterbolagen inom  er koncern är avropsberättigade till våra samtliga ramavtal.

För att bli medlem hos Sinfra bör man fylla i ett digitalt ansökningsformulär. Ett medlemskap hos Sinfra går snabbt att få och det är dessutom kostnadsfritt att bli medlem hos oss. Som medlem betalar man en medlemsinsats som återlämnas vid utträde ur föreningen. Medlemskapet gäller från och med den dag medlemsinsatsen inkommit till Sinfra.

Klicka här för att fylla i vårt ansökningsformulär!

Medlemsportalen

När man sedan blivit medlem kan man enkelt själv registrera en ny användare till Medlemsportalen och därmed få tillgång till samtliga ramavtal. Via Medlemsportalen är det lätt att navigera och söka efter ramavtalen, se aktuella avtalsperioder och hitta leverantörernas kontaktuppgifter etc. För att registrera en egen användare klicka här så gör du det på några sekunder.