Det är med stor glädje vi nu kan informera om att Tony Doganson anställts som ny VD för Sinfra. Tony tillträder tjänsten per den 1 april 2019.

Rekryteringen har genomförts genom rekryteringsfirman K2 i samråd med styrelsen. Intresset för tjänsten har varit stor och vi har haft flera kandidater med erfarenhet från såväl bransch som inköp. Omfattande intervjuer och tester har genomförts, vilket legat till grund för styrelsens beslut.

Tony har många års erfarenhet från både bransch och inköp och har dessutom mycket goda referenser från att vara en tydlig och resultatinriktad ledare med höga NMI-siffror. Tony uppvisar också en tydlig drivkraft till att Sinfra skall vara det bästa alternativet för våra medlemmar med de mest attraktiva ramavtalen på marknaden. Tillika att våra leverantörer skall se Sinfra som en fantastisk möjlighet att nå flera hundra potentiella köpare och därmed bidra till de bästa priserna och villkoren för både varor och tjänster.

Tony är 40 år och utbildad till elektroingenjör vid högskolan i Gävle. Han är bosatt i Västerås, gift med Maria och har 4 barn tillsammans. Tony har sedan 2012 arbetat som inköpschef på Mälarenergi AB och har gedigen erfarenhet av branschen.

Tony var tidigare ordförande för Sinfra och FVU AB men har per den 4 december 2018 avsagt sig sitt ordförandeskap och vice ordförande tar därmed över tillsvidare.

Vi önskar Tony Doganson varmt välkommen till Sinfra och önskar honom stort lycka till i sin nya roll.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Susanne Malm, Vice Ordförande på Sinfra
E-mail: Susanne.Malm@levailysekil.se

www.sinfra.se