SINFRADAGARNA 2024
Leverantörsutställning

Göteborg

2024-10-01

Clarion Hotel Post

Eskilstuna

2024-10-03

Elite Stadshotellet

För tredje året arrangerar vi SinfraDagarna, som är en heldagskonferens för våra medlemsbolag. Som ramavtalsleverantör hos Sinfra erbjuds ni plats i den leverantörsutställning som anordnas i anslutning till konferensen. Detta är ett mycket bra tillfälle att få nätverka med både medlemsbolagen, andra leverantörer och oss på Sinfra.

I år arrangerar vi SinfraDagarna på två olika platser, i Göteborg den 1 oktober och i Eskilstuna den 3 oktober. Som leverantör kan du anmäla intresse för att delta på ett eller båda tillfällena. Antalet platser i utställningen är begränsat och Sinfra fördelar dem mellan de leverantörer som har anmält intresse så att det blir en bra spridning mellan olika ramavtalsområden och kategorier. Beroende på hur stort intresset är kan vi inte garantera att alla kommer få möjlighet att delta.

Sista dag för att skicka in intresseanmälan är 2024-03-31, men det finns ännu möjlighet att anmäla sig till reservlista via länken nedan.

Utställarpaket

✔ Utställningsyta om cirka 2 kvm med ståbord
✔ Möjlighet att ha med en mindre gåva i den goodiebag som deltagarna får
✔ Upp till 2 representanter per utställare, inkl lunch och fika
✔ Tillfälle att träffa Sinfras medlemmar

Pris: 7500 SEK/tillfälle

Program

Programmet är under uppbyggnad.

Det kommer finnas möjlighet för deltagarna att besöka leverantörsutställningen på morgonen, under lunchen samt under två längre pauser.

Utställande leverantörer

Ej fastställt