Sinfra finns till för er som medlem. Vi har lyssnat på era synpunkter för att förenkla ert dagliga arbete och har arbetat med att ta fram Medlemsportalen. I arbetet med att ta fram en första version som nu möter dagens ljus så har viktiga nyckelord varit transparens, enkelhet och tillgänglighet.

I den första versionen av Medlemsportalen får ni tillgång till Sinfras samtliga ramavtal på ett överskådligt och enkelt sätt. Det är lätt att navigera och söka efter ramavtalen, se aktuella avtalsperioder och hitta leverantörernas kontaktuppgifter etc. I kommande versioner av Medlemsportalen planerar vi för att ge er tillgång till ännu mer information. Har ni förslag så tar vi tacksamt emot dem!

Det är enkelt att registrera din egen användare, besök sidan https://sinfra.se/registrera-anvandare så gör du det på några sekunder.

I och med lanseringen av Medlemsportalen stänger vi den gamla s.k ”medlemsinloggningen”. Om du hade en användare där och fortsättningsvis vill ha tillgång till Medlemsportalen måste du nu registrera dig på nytt.

Om du har synpunkter eller frågor är du välkommen att kontakta medlemsinfo@sinfra.se!

Trevlig helg önskar personalen på Sinfra!