Vi söker nu en Strategisk Upphandlare med hållbarhetsfokus till Sinfra i Stockholm

Har du erfarenhet av upphandling eller av energi-, och VA-branschen? Vill du arbeta som strategisk upphandlare, där du kommer att vara i nära kontakt med våra medlemmar, leverantörer och övriga intressenter i branschen? Då kan tjänsten som Sinfras nya strategiska upphandlare vara rätt för dig!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en anställning i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan. Med utgångspunkt i våra kärnvärden, Hållbarhet, Kompetens, och Delaktighet, arbetar Sinfra med upphandlingar av produkter och tjänster för infrastruktur inom värme, eldistribution och VA. År 2015 blev vi utnämnda till Årets Hållbara Upphandlare av Konkurrensverket.

Tjänstens huvudsyfte och arbetsuppgifter
Sinfra, Svensk Inköpscentral för Infrastruktur Ekonomisk förening, är en nationell inköpscentral som ägs av sina medlemmar. Bland medlemmarna finns energibolag, VA-bolag och kommuner. I rollen som strategisk upphandlare ansvarar Du för att handla upp och upprätta ramavtal för produkter, system och tjänster till Sinfras medlemmar, ur hållbart, ekonomiskt, och affärsmässigt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

  • Ansvara för genomförande av upphandlingar
  • Ansvara för upprättade avtal.

Som en del av upphandlingsarbetet kommer du att träffa medlemmar, leverantörer och företrädare för andra branschorganisationer. Vi arbetar i Visma Tendsign.

Om dig

Du har arbetat självständigt med upphandling i några år och det är en stor fördel om du kommer från energi- eller VA-branschen. Du kanske redan idag sitter på ett branschföretag och har viss erfarenhet av upphandlingar?

Du har adekvat utbildning/erfarenhet inom t ex inköp, juridik, ekonomi och teknik. Vi tror att du även har erfarenhet av LUF/LOU.

Vi söker dig med strategiskt synsätt, initiativförmåga, flexibilitet, prestigelöshet, och affärssinne. Du bygger relationer, har god samarbetsförmåga, är kreativ, lyhörd och har intresse för hållbarhetsfrågor.

I tjänsten ingår bland annat resor inom landet för träffar med medlemsföretag och leverantörer.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde så snart som rätt person kan börja.

Vårt kontor finns på Kungsbroplan i centrala Stockholm med närhet till goda kommunikationer.

Ansökan & mer information
För att ansöka klicka på ”sök tjänst” via Roi Rekryterings hemsida och ladda upp ditt CV och personliga brev senast 28 oktober. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta VD Bernt Hansson

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Ana Acosta.

 

Vi ser fram emot din ansökan!